جناب آقای مهندس سیّداحمدنبوی
دبیرکل محترم حزب همدلی مردم تحول خواه( همت)
سلام علیکم
همانطور که استحضار دارید، متاسفانه استان اصفهان در سال های اخیر همواره دچار مشکلات زیست محیطی اعم از خشکسالی،قطع جریان دائمی زاینده رود،فرونشست زمین وآلودگی بسیار شدید هوا بوده است.
مدیریت کلان شهر اصفهان در این چندسال نه تنها وضعیت روبه بهبودی نداشته ،بلکه اوضاع زیست و زندگی مردم اکنون به خطر افتاده است، بطوری که تا دیروز دغدغه آب گریبان استان را گرفته بود و همچنان سرنوشت نامشخص و نامعلومی دارد و امروز زنگ خطر نبود یک روز هوای سالم به صدا درآمده است اما انگار گوش شنوایی نیست.
بنا به نظر کارشناسان،نمایندگان،اعضای شورای شهر، محترم استان اصفهان و همچنین اطلاعات منتشر شده توسط مسئولین،عامل اصلی آلودگی هوا در اصفهان استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه شهید منتظری و صنایع وابسته دیگر است متاسفانه این نیروگاه در فاصله بسیار نزدیکی با شهر و محل زندگی مردم قرار دارد و این نوع آلودگی به سرعت محیط شهری را در برمی گیرد و گلوی همه اقشار جامعه را بی رحمانه فشار می دهد.
لذا با توجه به اهمیت سلامتی جان و روان مردم شریف استان،از شما برادر دلسوز و مردمی تقاضا میشود با وزیر محترم نیرو مکاتبه بفرمایید تا بدون فوت وقت و هرچه سریع تر دستورات لازم برای توقف استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه شهید منتظری اصفهان را صادر بفرمایند.
سیدمیلاد جعفری
دبیرحزب همدلی مردم تحول خواه استان اصفهان