حقیقتِ ماجرای شیرهای آلوده به سم، چه بود!؟
حقیقتِ ماجرای شیرهای آلوده به سم، چه بود!؟
دکتر مهدی کریمی تفرشی، معاون دبیرکل حزب همت و رییس هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان محصولات غذایی کشور می گوید؛
یکی از صنایعی که اخیرا مورد هجمه بی رحمی در کشور قرار گرفته بعد از موضوع کیک های آلوده، صنعت لبنیات کشور است. آفلاتوکسین یک سم غذایی طبیعی است که از طریق مواد غذایی آلوده مانند شیر، تخم مرغ، لبنیات و …. میتواند به بدن انسان منتقل شود و سرطان زاست.
اما با کنترل و پایش شدید اداره غذا و دارو و استاندارد در سالهای اخیر میزان آلودگی محصولات غذایی به این سم در کشور ما بشدت کاهش یافته است. آمار اداره کل غذا کمتر از ۳.۵ درصد آلودگی را نشان میدهد در حالیکه در بسیاری از کشورهای همسایه و کشورهای دیگر میزان آلودگی بسیار بالاتر است.
ضمن اینکه احتمال وجود این سم عمدتا در محصولات غذایی و لبنی غیرپاستوریزه بیشتر است که مردم عزیز باید این نکته را بدقت مورد توجه قرار دهند.
تبلیغات سوئی که متاسفانه بدون مستندات کافی صنعت غذای کشور و بویژه صنعت قدرتمند لبنیات را مورد هجمه و کم لطفی قرار می دهند بدون شک به اعتماد مردم شریف نیز لطمه وارد می کند.