حزب همدلی مردم تحول خواه همت
حزب (همت)

امیدآفرینی؛ با «نفوذ اطلاعاتی زلزله سیاسی ساز» خارجی تا « بازداشت پسران امام جمعه» داخلی!

ارزش امیدآفرینی تسلط بر دشمنان خارجی مانند دستیابی به اطلاعات سری رژیم صهیونسیتی تا رسواسازی دشمنان داخلی مخدوشگر اعتماد عمومی جامعه مانند زد و بندهای پسران یک امام جمعه اگر از امیدآفرینی مطمح نظر مقام معظم رهبری در درنوردیدن مرزهای دانش توسط جوانان و نوجوانان ایران بیشتر نباشد، قطعا کمتر نیست!
خارجی
واکنش‌های رسانه‌های رژیم صهیونیستی به دستاورد بزرگ اطلاعاتی ایران علیه این رژیم همچنان ادامه دارد. این رسانه‌ها در ادامه واکنش به دستاورد بزرگ اطلاعاتی ایران علیه رژیم صهیونیستی گزارش دادند که زمان‌بندی ایران برای اعلام دستیابی به اسناد هسته‌ای اسرائیل، به مذاکرات تهران با واشنگتن مرتبط است.

همزمان با گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، شبکه تلویزیونی عربی «ارم نیوز» نیز گزارش داده است: ایران، بزرگترین نفوذ اطلاعاتی تاریخ خود را علیه اسرائیل طی یک عملیات مرموز و پر از جزئیات جنجالی انجام داده است.

اما تحلیل سئوالی «المیادین» از واکنش به بزرگترین نفوذ اطلاعاتی ایران به عناوین پر طمطراق رژیم غاصب صهیونیستی جالب‌تر است: «آیا این فقط یک نفوذ اطلاعاتی است یا زلزله ای سیاسی که معادلات منطقه را دگرگون خواهد کرد؟ مقامات اسرائیلی سکوت کرده‌اند و رسانه های عبری سردرگم هستند.» 

از سوی دیگر ، وزیر اطلاعات ایران با فاش کردن جزئیات بیشتر از ضربه اطلاعاتی و هسته‌ای تهران به تل‌آویو در این خصوص، ضمن تاکید بر انتقال اسناد کامل هسته‌ای به دست آمده، اعلام کرده است: اسناد دیگری در ارتباط با آمریکا اروپا و کشورهای دیگر و نیز اسناد اطلاعاتی که موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود، در این اسناد موجود است.
داخلی
خبر دستگیری و بازداشت دو فرزند حجت‌الاسلام صدیقی نیز اگر از تسلط سربازان گمنام امام زمان بر اطلاعات ذی قیمت دشمن خارجی امیدآفرین تر نباشد قطعا کمتر از آن نخواهد بود.
بنابر گزارش‌های منتشرشده، دو پسر حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، به اتهام برخی تخلفات و ارتباطات خارج از چارچوب قانونی توسط نهادهای قضائی بازداشت شده‌اند.
البته از این دست، دستگیری و بازداشت ها تاکنون کم نبوده‌اند، ولی زیاد هم نبوده‌اند. چرا که اگر این برخوردها زیاد نه بلکه موثر بودند موجب و موجد اینهمه بدبینی عمومی نمی‌شدند. برهان قاطع و محکم بر موجد «اینهمه بدبینی عمومی» نیز مشارکت اندک در انتخابات و کاهش همدلی مردم با مسئولان و متولیان امور از جمله عدم همراهی در رفع انواع ناترازی هاست.
علی ایحال، امیدواریم با استمرار برخورد قاطع توسط دستگاه‌های ذیربط با مسببان سلب اعتماد عمومی مردم در هر جایگاهی که قرار دارند و ایجاد تحول اساسی در شیوه حکمرانی، شاهد همدلی بیش از پیش مردم تحول خواه ایران اسلامی باشیم.

قادر نصیری ترزنق، سخنگوی حزب همت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.